Slik får du de billigste flybillettene i 2016

Glem alt du har lest om bestille flybilletter midt på natta eller bestemte ukedager.

SYDENFERIEN:  Når skoleferien starter i juni, begynner det å fylles opp på Cala d'Or og de andre strendene på Mallorca. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
SYDENFERIEN: Når skoleferien starter i juni, begynner det å fylles opp på Cala d'Or og de andre strendene på Mallorca. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

[teaser][/teaser](Dagbladet): Sjekk kalenderen hvis du vil betale minst mulig for feriereisen. Det er det som gjelder. Årskalenderen og skolekalenderen. Ferie og fridager.

Betalte dere 35 500 kroner for en charterferie på Gran Canaria i påska, kunne dere ha fått samme ferien for 10 400 kroner om dere hadde reist ei uke seinere.

Gjelder ikke

Glem alt du har lest om bestille flybilletter midt på natta  eller bestemte ukedager.  Det myldrer av slike teorier, mange er rene PR-triks fra reisebransjen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer