Slik får du drømme­­jobben etter fylte 50 år

Da Kari Sarnes mistet jobben som 64-åring, hadde hun null tro på at det var mulig for en i hennes alder å komme tilbake til arbeidslivet. Det stemte ikke. Sjekk hvor du finner de beste seniorjobbene.

AKTIV 65-ÅRING: Kari Sarnes har funnet en jobb som hun anser som en perfekt avslutning på yrkeskarrieren: 60 prosent stilling som lønningssjef i Food Folk Norge. Eksperter sier det er en myte at man er utdatert på arbeidsmarkedet etter 55. Foto: Nina Hansen
AKTIV 65-ÅRING: Kari Sarnes har funnet en jobb som hun anser som en perfekt avslutning på yrkeskarrieren: 60 prosent stilling som lønningssjef i Food Folk Norge. Eksperter sier det er en myte at man er utdatert på arbeidsmarkedet etter 55. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer