Slik får du drømme­­jobben etter fylte 50 år

Da Kari Sarnes mistet jobben som 64-åring, hadde hun null tro på at det var mulig for en i hennes alder å komme tilbake til arbeidslivet. Det stemte ikke. Sjekk hvor du finner de beste seniorjobbene.

AKTIV 65-ÅRING: Kari Sarnes har funnet en jobb som hun anser som en perfekt avslutning på yrkeskarrieren: 60 prosent stilling som lønningssjef i Food Folk Norge. Eksperter sier det er en myte at man er utdatert på arbeidsmarkedet etter 55. Foto: Nina Hansen
AKTIV 65-ÅRING: Kari Sarnes har funnet en jobb som hun anser som en perfekt avslutning på yrkeskarrieren: 60 prosent stilling som lønningssjef i Food Folk Norge. Eksperter sier det er en myte at man er utdatert på arbeidsmarkedet etter 55. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer