HYGGELIG MED LITE KLÆR: - Jeg tenkte på sommerkroppen 2014 første treningsøkt etter nyttår, og vi hadde jo godteriavtale i 42 dager, fram til påske, sier Anna Tøraasen (22, t.v.) og Solveig Helland (23). - Vi vil jo gjerne se ok ut i bikini. Jeg tenker på det, vi er jo jenter, alle jenter gjør vel det. Det er ikke ubehagelig, vi gjør det jo hvert år. Det er hyggelig med sommer og lite klær, det er fint med kjoler og skjørt, sier Anna. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG
HYGGELIG MED LITE KLÆR: - Jeg tenkte på sommerkroppen 2014 første treningsøkt etter nyttår, og vi hadde jo godteriavtale i 42 dager, fram til påske, sier Anna Tøraasen (22, t.v.) og Solveig Helland (23). - Vi vil jo gjerne se ok ut i bikini. Jeg tenker på det, vi er jo jenter, alle jenter gjør vel det. Det er ikke ubehagelig, vi gjør det jo hvert år. Det er hyggelig med sommer og lite klær, det er fint med kjoler og skjørt, sier Anna. Foto: THOMAS RASMUS SKAUGVis mer

Slik får du et bedre forhold til din egen strandkropp

Halvparten av oss gruer seg til badesesongen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Sommertid er tida for mindre klær. Men det er ikke helt uten bekymringer vi blotter større deler av kroppen.

- VI ER FORSKJELLIGE HELT GREIT: Maria Wollner tester badetemperaturen. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG- Hvis været tillater det, er det helt greit å ha lite klær, men en må ha badetøy på, synes Maria Wollner (50). Hun tester badetemperaturen, som etter hennes smak ikke er spesielt høy. - Med alderen kommer det litt fett her og der, men vi er jo mennesker og sånn er det. Vi har forskjellige gener og bakgrunn, sier Maria.

Nesten halvparten av oss, 43 prosent, gruer seg delvis eller helt til å være lettkledd på stranda eller i andre sammenhenger i sommer.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn