Slik får du gullkort på én eneste flyreise

Og deretter kan du fly ni ganger gratis.

DET GODE LIV:  Den nye businessklassen til Singapore Airlines har fått mange flyeksperter til å vise tommelen opp. Slik kan du reise til New Zealand.         Foto: Singapore Airlines
DET GODE LIV: Den nye businessklassen til Singapore Airlines har fått mange flyeksperter til å vise tommelen opp. Slik kan du reise til New Zealand.         
Foto: Singapore Airlines
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Er du blant dem som ser med misunnelse på dem som kan gå forbi den lange innsjekkingskøen eller som kan nyte ventetiden på flyplassen i lounger med gratis mat, drikke og lesestoff?

Nå har du muligheten til å skaffe deg Eurobonus-gullkortet på en eneste tur-retur-reise. Det er nettsiden Final Call Travel som har funnet ut hvordan du kan skaffe deg det attraktive kortet enklest.

Ut på tur

Vanligvis må du enten fly 45 ganger med SAS, Widerøe eller ett av deres samarbeidspartere i Star Alliance i løpet av ett opptjeningsår for å skaffe deg gullkort. Men frem til 27. mars har Singapore Airlines, som er Star Alliance-partner, en vinterkampanje og selger reiser tur/retur New Zealand for kr 20499 i businessclass.Reisen trenger du ikke gjennomføre før 28. februar neste år.

Du har dermed svært mange muligheter til å gjennomføre drømmeturen - og å få en ferie helt utenom det vanlige. Singapore Airlines er kjent for å ha noen av de beste businessclass-fasilitetene i flybransjen, og dermed kan du kombinerer luksus og jakten på gullkortet i en og samme reise.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer