Slik får du kontroll på økonomien etter ferien

Ekspertenes tips til deg som har brukt litt for mye i sommer.

SOMMERIDYLL: Aud Strøm og Knut Henning Johansen fra Halden nyter finværet på Ekeberg camping i Oslo. De lever ikke over evne om sommeren, men det er likevel dyrt nok å feriere med bobil, sier de.
 Foto: Christian Roth Christensen
SOMMERIDYLL: Aud Strøm og Knut Henning Johansen fra Halden nyter finværet på Ekeberg camping i Oslo. De lever ikke over evne om sommeren, men det er likevel dyrt nok å feriere med bobil, sier de. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert

- Det er ikke uvanlig å komme hjem fra ferie med gjeld fordi man har brukt litt mer enn man hadde tenkt, konstaterer Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank 1 og programleder i Luksusfellen.

Én av tre nordmenn sløser mer om sommeren enn ellers i året, viser en fersk undersøkelse fra Sparebank 1. Vi sløser mest på god mat og drikke, opplevelser, reiser og generelt høyere forbruk.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer