Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik får du maks ut av sparepengene

I år får folk flest litt mer å rutte med. Her er de fem beste rådene til å få mest ut av sparepengene.

Forbrukerøkonom Silje Sandmæl.
Forbrukerøkonom Silje Sandmæl.Vis mer

Nordmenn er optimistiske til egen økonomi i 2018, viser en fersk undersøkelse Ipsos har utført for DNB. 26 prosent tror at privatøkonomien kommer til å bli bedre, seks av ti tror at den blir som i 2017.

- Lave renter og færre arbeidsledige gjør at 2018 blir et godt år for privatøkonomien til folk flest. Det ventes at lønnsveksten skal være høyere enn prisveksten, og det betyr økt kjøpekraft for husholdningene. Vi vil altså få litt mer å rutte med i det nye året, sier Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB og programleder i TV-serien «Luksusfellen».

Mange har som nyttårsforsett å skulle spise sunnere, trene mer eller rydde opp i økonomien, påpeker hun.

- Den digitale hverdagen har gjort det langt enklere å legge til side penger, i tillegg har det vært mye oppmerksomhet rundt nye spareprodukter i fjor høst. Til sammen tror jeg dette vil bidra til at mange øker sparingen i 2018, sier Sandmæl.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.