Slik får du råd til hyttedrømmen

Norske hytteeiere blir stadig yngre. Karoline Ellingbø (28) var bare 25 år da hun kjøpte seg hytte på fjellet. Her er grepene som kan sikre hyttekjøpet.

FORNØYD HYTTEEIER: Karoline Ellingbø (28 har kjøpt seg hytte som ligger i nærheten av Beitostølen, nesten fire timers kjøretur fra hjemmet hennes på Frogner i Oslo. Hun leier den ut store deler av året, og leieinntektene dekker mesteparten av utgiftene. Foto: Lars Eivind Bones
FORNØYD HYTTEEIER: Karoline Ellingbø (28 har kjøpt seg hytte som ligger i nærheten av Beitostølen, nesten fire timers kjøretur fra hjemmet hennes på Frogner i Oslo. Hun leier den ut store deler av året, og leieinntektene dekker mesteparten av utgiftene. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg trengte ikke leilighet der og da, og brukte i stedet pengene på hytte. Det har jeg ikke angret et sekund på, sier 28-åringen.

Hun var glad i fjellet og hadde vært på mange turer i Jotunheimen i oppveksten. På hyttebesøk hos ei venninne på Beitostølen kom hun tilfeldigvis over en annonse for et nytt hytteprosjekt i Raudalen, noen få kilometer fra Beitostølen.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer