Slik får du se norske utøvere gratis i OL

Her er din guide til London-OL 2012.

GULLARENA: Den nybygde olympiastadionen i London har plass til 80 000 på tribunen. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/NTB/SCANPIX
GULLARENA: Den nybygde olympiastadionen i London har plass til 80 000 på tribunen. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/NTB/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Åpningsseremonien fredag 27. juli vil bli sett av 80 000.

Billettene er for lengst utsolgt til de aller fleste øvelser. Nå rår svartebørsen med skyhøye priser og overhengende fare for å bli rundlurt.

Gratis sykkelritt Men det er mulig å få sett norske utøvere gratis. Hvis du er tidlig oppe, kan du sikre deg en plass langs ruta når Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen forhåpentligvis setter sitt preg på syklistenes landeveisritt lørdag 28. juli.

Innspurten skjer på The Mall, mellom Trafalgar Square og Buckingham Palace.

Dersom du har tenkt deg til London før de olympiske lekene avsluttes 12. august, haster det med å booke hotell. Bare et fåtall har ledige rom til under 2000 krroner døgnet.

I Hotels.com får Dagbladet opplyst at de har gjenværende kapasitet på 11 av sine over sju hundre hoteller i verdensmetropolen.

Stor pågang På mindre luksuriøse Bed & Breakfast i utkanten av byen, er det fortsatt mulig å bestille overnatting til 700 - 800 kroner for dobbeltrom inklusiv frokost, viser en rundspørring Dagbladet har foretatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer