Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Tema

Mer
Min side Logg ut

Slik får du større plass for samme pris

Dette huset får du for prisen av en toroms i Oslo.

FLYTTE UT AV OSLO: Dette huset på Korsegården i Askim er til salgs for 2,3 millioner.  Foto: Terra Eiendomsmegling
FLYTTE UT AV OSLO: Dette huset på Korsegården i Askim er til salgs for 2,3 millioner. Foto: Terra Eiendomsmegling Vis mer

Ifølge Aftenposten vurderer én av fire å flytte ut av Oslo. Klikk.no har sett på hva man får utenfor Oslo for prisen av en 2-roms på Grünerløkka.

Og det er mye man kan få for drøye to-millionen, om man aksepterer å sitte maksimum én time i bil eller tog hver vei.

5-roms på Eidsvoll På Ila midt i Oslo har Privatmegleren til salgs en 2-roms leilighet til knappe 2,5 millioner. Da følger nesten 2500 kroner i månedlige fellesutgifter med på kjøpet.

På Eidsvoll har Postbanken til salgs en 5-roms enebolig for 2,4 millioner, og da tar det akkurat én time fra du går ut døren til du ankommer Nationalteateret stasjon.

Boligen er bygget i 1998 og beskrives på følgende måte av megleren: "Spennende og svært innholdsrik enebolig med gode arkitektoniske løsninger. 4 soverom, stue, loftsstue, kjøkken med svært praktisk og flott spiseplass m.m. Boligen har en stor og solrik terrasse samt en balkong fra det ene soverommet i 2.etg."

4-roms i Drammen Har du ikke lyst til å gi slipp på byfølelsen, men likevel bo utenfor Oslo, kan kanskje en enebolig på Strømsø i Drammen være aktuell.

Den koster 2,3 millioner og har tre soverom.

For den prisen får man en bolig som "holder jevnt over meget god standard med for det meste parkett, fliser og skifer på gulvene. Panel, synlige laftevegger og fliser på veggene. For det meste panelt himling. Boligen bærer preg av å være oppusset og fremstår som pen og velholdt.

Det er lagt vekt på å bevare "det gamle" samtidig som dette er kombinert med dagens krav til komfort og standard", skriver Eiendomsmegler Dahl AS om boligen.

Det tar deg knappe 45 minutter fra du går ut døren til du går av på Nationaltheateret stasjon.

Oppussingsobjekt på 3 måls tomt i Nittedal Bobler du over av virketrang og kunne tenke deg å totalrenovere en bolig, har Krogsveen til salgs en liten enebolig i Nittedal.

Megler er for så vidt ganske ærlig på at har dreier det seg om en bolig med store oppussingsbehov: "Boligen har standard vesentlig fra byggeåret (1920) og har betydelige rehabiliteringsbehov. Boligen har ikke innlagt vann/avløp."

Prisantydningen er 1,25 millioner, og da får du en 3 måls tomt.

Ganske eksakt én time tar det å komme seg til Nationaltheateret med offentlige kommunikasjoner.

Voksende interesse Stene hos Postbanken Eiendom forteller om en økende interesse fra mennesker utenfor Østfold.

- Generelt passerer tre av ti fylkesgrensen for å komme på visning i Østfold. Vi har faktisk også flere fra Rogaland, og det tror jeg er folk som arbeider i Nordsjøen og som flyr til Stavanger fra Rygge når de skal på jobb. For Stavanger har jo blitt en av de dyreste byene i landet, mens Østfold har noen av de laveste boligprisene i landet.

Den sammen tendensen registreres også på andre siden av fjorden.

- Tidligere stoppet interessen fra folk i Oslo-området i Tranby, men nå opplever vi også en økende interesse for objekter i Drammen, forteller eiendomsmegler hos Eiendomsmegler Dahl, Geir Storli, til klikk.no.

- Det har vært en netto tilflytting til Drammen, og de som velger å flytte har gjerne gjort undersøkelser over lengre tid. Det er blant annet et boligprosjekt på Hyggen i Røyken kommune hvor flertallet av kjøperne er fra Asker, Bærum og Oslo.

Les også:

Dette skal følge med når du kjøper bolig

Alt om boligmarkedet

Derfor klarer ikke barna å si "ærr"

Få nye interiørideer i Bonyts inspirasjonsguide

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

FLYTTE UT AV OSLO: En time tar det deg å komme til Oslo fra Eidsvoll, og der finner du denne eneboligen til 1,7 millioner kroner. Faksimile: Finn.no
FLYTTE UT AV OSLO: En time tar det deg å komme til Oslo fra Eidsvoll, og der finner du denne eneboligen til 1,7 millioner kroner. Faksimile: Finn.no Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media