Den ultimate følelsen: Veien til og opplevelsen av den ulitmate superorgasmen er individuell, og det er store forskjeller på kvinner og menn. Etter å ha dybdeintervjuet 2055 kvinner har forskere ved Indiana University og The Kinsey Institute kommet fram til 12 orgasmeteknikker. Foto: Scanpix/Shutterstock
Den ultimate følelsen: Veien til og opplevelsen av den ulitmate superorgasmen er individuell, og det er store forskjeller på kvinner og menn. Etter å ha dybdeintervjuet 2055 kvinner har forskere ved Indiana University og The Kinsey Institute kommet fram til 12 orgasmeteknikker. Foto: Scanpix/ShutterstockVis mer

Orgasme

Slik får du superorgasmen

Forskere har funnet helt nye orgasmeteknikker. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Det kan være helsebringende om du tar deg tid til å utforske det beste kroppen din kan tilby. Enten du er alene eller med en sexpartner, en orgasme er ikke bare utrolig deilig, men den kan også dempe stress, lystne humøret og gi huden glød.

- Orgasme er en finurlig ting, vi kan nyte sex med en partner, men vi må ofte skifte fokus til oss selv for å nå klimaks. Selve orgasmeøyeblikket handler om å gi slipp og bare nyte, sier sexolog Bianca Schmidt.

For å få en dyp orgasme er det en fordel å være uforstyrret og i rolige omgivelser, mener sexologen.

- Orgasmen oppleves forskjellig hvis man strammer eller slapper av i kroppen. Hvis man strammer bekken, baken, lår og hofter blir orgasmen ikke like dyp. Men hvis man virkelig slapper av, så tar orgasmen mer overhånd og går dypere, sier hun og legger til:

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn