Slik feirer du orgasmedagen

Tipsene som får deg til å komme.

ORGASMEDAGEN: I dag er den internasjonale orgasmedagen. Kommer du? Illustrasjonsfoto: Thinkstockphotos
ORGASMEDAGEN: I dag er den internasjonale orgasmedagen. Kommer du? Illustrasjonsfoto: Thinkstockphotos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den Internasjonale Orgasmedagen, dagen som hyller sex, er skapt og promotert av den biseksuelle sexaktivisten Alexander Hirka. I dag markeres dagen for femtende år på rad.

- Det finnes bare en riktig måte å feire orgasmedagen på, nemlig med orgasme, understreker nettredaktør i Kondomeriet, Maria K. Ebbestad.

Viktig med fokus på orgasmen Ifølge Daily Mail viser en ny undersøkelse utført av nettbutikken Bondara at orgasme har veldig stor påvirkning på forholdet. Det kommer fram at mange mener at mangel på orgasme er gyldig grunn til å gjøre det slutt med partneren.

Undersøkelsen, som omfattet 3800 britiske menn og kvinner, konkluderte med at en fjerdedel av de deltagende mennene satte orgasmen over forelskelsen i forholdet, mens 20 prosent av kvinnene gjorde det samme.

Altså er orgasme svært viktig i forholdet. Hele fire av ti sa at mangelen på orgasme sammen med sengepartneren var gyldig grunn til å gjøre det slutt med partneren.

Stress er en orgasmetyv Alle har vi stress i hverdagen. Med og uten barn, med og uten jobb, med og uten svigermor. Vi stresser, uansett livssituasjon. Mye av grunnen ligger i hjernen og hvordan vi håndterer hektiske situasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer