Slik finner de rom for lykke i hverdagen

Er hverdagen fylt av plikter og jakten på karriere, suksess og en dag skal du finne lykken? Vi har spurt lykke-eksperter og kjendiser hvor hverdagslykken er.

- ET GODT SMIL: Hva som gir oss lykke i hverdagen er forskjellig for oss alle. For Lene Alexandra holder det lenge med et godt smil. Se hva som betyr mest for de andre kjendisene. Foto: Benjamin A. Ward og NTB Scanpix
- ET GODT SMIL: Hva som gir oss lykke i hverdagen er forskjellig for oss alle. For Lene Alexandra holder det lenge med et godt smil. Se hva som betyr mest for de andre kjendisene. Foto: Benjamin A. Ward og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lykke er et komplekst og mangfoldig begrep. Lykke er ikke bare tilfeldighet og gener. Det handler også mye om valg. Vi er tjent med å ha fokus på det vi kan påvirke, sier Lisa Vivoll Straume. Hun er faglig leder i bedriften MIND med en doktorgrad i positiv psykologi og kjent fra NRKs serie «Oppdrag lykke».

Ragnhild Bang Nes, psykolog og lykkeforsker ved Folkehelseinstituttet (FHI), forteller at det finnes forskjellige former for lykke.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer