Slik finner de rom for lykke i hverdagen

Er hverdagen fylt av plikter og jakten på karriere, suksess og en dag skal du finne lykken? Vi har spurt lykke-eksperter og kjendiser hvor hverdagslykken er.

- ET GODT SMIL: Hva som gir oss lykke i hverdagen er forskjellig for oss alle. For Lene Alexandra holder det lenge med et godt smil. Se hva som betyr mest for de andre kjendisene. Foto: Benjamin A. Ward og NTB Scanpix
- ET GODT SMIL: Hva som gir oss lykke i hverdagen er forskjellig for oss alle. For Lene Alexandra holder det lenge med et godt smil. Se hva som betyr mest for de andre kjendisene. Foto: Benjamin A. Ward og NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lykke er et komplekst og mangfoldig begrep. Lykke er ikke bare tilfeldighet og gener. Det handler også mye om valg. Vi er tjent med å ha fokus på det vi kan påvirke, sier Lisa Vivoll Straume. Hun er faglig leder i bedriften MIND med en doktorgrad i positiv psykologi og kjent fra NRKs serie «Oppdrag lykke».

Ragnhild Bang Nes, psykolog og lykkeforsker ved Folkehelseinstituttet (FHI), forteller at det finnes forskjellige former for lykke.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.