Slik finner du den beste kikkerten

Vi har testet sju kikkerter mellom 6.000 og 12.000 kroner. To får terningkast seks.

GOD KVALITET: En god håndkikkert er en glede og opplevelse å bruke. Mye ny optikk har kommet på markedet de siste årene og kvaliteten er løftet enda et hakk. Vi har testet sju kikkerter i prisklassen 6.-12.000 kroner, og kastet terning på alle sammen.
GOD KVALITET: En god håndkikkert er en glede og opplevelse å bruke. Mye ny optikk har kommet på markedet de siste årene og kvaliteten er løftet enda et hakk. Vi har testet sju kikkerter i prisklassen 6.-12.000 kroner, og kastet terning på alle sammen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Å orientere seg i jungelen er vanskeligere enn noensinne, også fordi kvaliteten innen de ulike prismesegmentene er så jevn. Hva skal man egentlig velge? Se resultatene av vår test på de neste sidene og kan hende har du økt forståelse når du gjør ditt innkjøp.

Hva er en god allround-kikkert? Det kommer selvsagt an på jaktformen din, men også på hva du selv føler deg komfortabel med.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer