Slik finner du hotellrom raskest og billigst

Her er nettadressene som er gull verdt.

KUPP: Hvis du vil tilbringe en natt her, på Hotel Saint Michel i Brussel, kan det være lurt å sjekke hotellets hjemmesider for spesialtilbud. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
KUPP: Hvis du vil tilbringe en natt her, på Hotel Saint Michel i Brussel, kan det være lurt å sjekke hotellets hjemmesider for spesialtilbud. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Det er til å bli smågal av. Søker du på Hotels.com får du opp en pris. Søker du på Tripadvisor dukker en annen pris opp  - for det samme rommet, den samme natta - også det et tilbud fra Hotels.com.

Det verste er at prisene viser seg å være like. Det er bare at prisen er delt opp det ene stedet. Skatter og avgifter er skilt ut med liten skrift.

Når du klikker deg fra Tripadvisor, som bare sammenlikner priser, til Hotels.com, som faktisk selger deg rommet, blir prisen prikk lik.

Billigst Hvor får du hotellrommet billigst? Og hva er egentlig forskjellen på aktørene der ute? Er du blant dem som først går på hotels.com, deretter Tripadvisor og Expedia og til slutt Booking.com, kan det være grunn til å forandre vaner.

Det finnes verktøy som gir deg alt på en gang.

Vi bestemte oss for å sjekke prisen for et standard dobbeltrom på hoteller i ti byer natta mellom 14. og 15 desember (se egen tabell).

Vi sjekket flere hoteller på en rekke nettsteder, tendensen for prisene er den samme. For å gjøre søket sammenliknbart valgte vi frokost bare der hvor frokost var eneste mulige valg. Mange hoteller tilbyr ikke frokost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.