Slik finner flere og flere voksne kjærligheten

Er du på leting etter en kjæreste? Glem barkrakker, jobbkantinen eller besøk på biblioteket. Den store kjærligheten er kanskje bare noen tastetrykk unna.

LYKKELIGE: Tommy (52) og Kirstine Førum (55) er glade for at de fant hverandre, og i dag er de gift. De bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Foto: Xenia Villafranca
LYKKELIGE: Tommy (52) og Kirstine Førum (55) er glade for at de fant hverandre, og i dag er de gift. De bor på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Foto: Xenia Villafranca Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nettdating er nå den vanligste måten å treffe en ny partner på, viser en ny stor, svensk undersøkelse. Psykolog og parterapeut Andreas Løes Narum bekrefter trenden:

- Å finne hverandre på nettet er nå absolutt regelen, og ikke unntaket, sier han.

Tendensen snudde for 10-15 år siden. Før den tid var det nok en smule stigmatisert, og særlig blant den godt voksne befolkningen. De var unge på den tiden da det fortsatt var litt flaut å benytte seg av kontaktannonser, selv om mange også da fant hverandre i for eksempel «Noen som passer for meg»-spalten i Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer