Slik forbereder du deg til Holmenkollstafetten

Ekspertens tips til trening, mat og intensitet.

LADER OPP: Kari Larsen (til høyer i lilla) er med i løpegruppa Treningscamp, som møtes i Frognerparken en gang i uka. Nå er Holmenkollstafetten like rundt hjørnet, og de stiller selvfølgelig med lag.  Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
LADER OPP: Kari Larsen (til høyer i lilla) er med i løpegruppa Treningscamp, som møtes i Frognerparken en gang i uka. Nå er Holmenkollstafetten like rundt hjørnet, og de stiller selvfølgelig med lag. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Er du blant dem som skal delta på et løp i år, bør du få med deg disse eksperttipsene. Med riktig oppladning vil du prestere bedre.

Når snøen smelter starter løpssesongen, og rundt om i landet har det allerede vært flere arrangementer. På lørdag går Norges største idrettsarrangement, Holmenkollstafetten, av stabelen.

Eystein Enoksen, professor ved Seksjon for fysisk prestasjonsevne, Norges idrettshøgskole, er blant de 45 000 som skal delta.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer