Slik fornyer du kjøkkenskapene

Med riktig fremgangsmåte og gode produkter kan en gammel kjøkkeninnredning bli som ny.

NYTT KJØKKEN: Vil du ha et nytt kjøkken uten å bytte det gamle ut, kan maling av innredningen være et rimelig og greit alternativ. FOTO: Kristian Owren/ifi.no
NYTT KJØKKEN: Vil du ha et nytt kjøkken uten å bytte det gamle ut, kan maling av innredningen være et rimelig og greit alternativ. FOTO: Kristian Owren/ifi.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Her til lands har vi dilla på å pusse opp hjemmene våre. Det er særlig populært å fornye kjøkken og bad. Men dette kan fort bli en kostbar, og ikke minst tidkrevende affære. Dessuten er det mange feller man kan gå i når det kommer til oppussing. Kanskje det holder å gjøre et par enkle grep?

Gode og enkle tips til fornyelse av sprutsonen kan du finne her.

Ønsker du et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt uten å bytte hele ut, kan maling av kjøkkenfrontene være et rimelig og forholdsvis enkelt alternativ. Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter? Og er det flere måter å gjøre det på?

Godt verktøy Det er lurt å ha utstyret i orden før man setter i gang med jobben. Invester i gode pensler, ruller og slipepapir. Gode pensler og slipepepair kan faktisk ha mye å si for det ferdige resultatet.

- Slipepapir er hemmeligheten bak et pent stykke malearbeid. Sliper man lett mellom hver påføring av grunning eller maling, gjør det noe med filmen som gjør overflaten elegant. Jeg sliper alltid mye, sier Per Myhre, faglig konsulent i Jordan til ifi.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.