TOK BEINA FATT: Lise Viken (46) tok grep, ble kvitt ekstrakiloene og er blitt ei skikkelig fjellgeit. På det innfeldte bildet har hun nettopp slitt seg over Vidden og er på Fløyen i Bergen. På det største bildet, er hun blitt betraktelig lettere og skuer utover Sierra Nevada-fjellene i California. Foto: Privat
TOK BEINA FATT: Lise Viken (46) tok grep, ble kvitt ekstrakiloene og er blitt ei skikkelig fjellgeit. På det innfeldte bildet har hun nettopp slitt seg over Vidden og er på Fløyen i Bergen. På det største bildet, er hun blitt betraktelig lettere og skuer utover Sierra Nevada-fjellene i California. Foto: PrivatVis mer

Veide 40 kilo for mye

Slik gikk Lise vekk kiloene

- Jeg fikk sjokk da jeg gikk på vekten, jeg var ikke klar over at jeg var blitt så stor, sier Lise Viken (46), som droppet kaloritelling og tok beina fatt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I 2012 var 40-årsdagen rett rundt hjørnet. Og om det ikke var en alderskrise, så kjente Lise Viken at nok var nok. Hun var lei av å være storrøyker. Lei av å bære på for mange kilo.

Med noen få opphold, hadde sigarettene fulgt henne siden tenårene og selv om hun ikke likte å innrømme det, så gjorde de henne slapp og tungpustet. Hun klarte ikke lenger å gå fjellturene hun var vokst opp med hjemme på Lindås, det lille tettstedet nord i Hordaland.

- Jeg levde ikke det livet jeg ville leve og det var på tide å gjøre noe med det, sier Lise.

Veide 110 kilo

Hun visste at den viktigste endringen hun måtte gjøre, var å kutte røyken. Uten hjelpemidler klarte hun det. Det vil si, alle gangene hun hadde forsøkt å slutte hadde gitt henne masse erfaring.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn