Slik gikk Mathilde ned 46 kilo med vegansk kosthold

- Jeg følte aldri at jeg spise usunt.

FØR OG NÅ: Mathilde la på seg kraftig i ungdommen, og veide på det meste 126 kilo. I dag veier hun 80, og føler seg både lett og lykkelig. Foto: Svend Aage Madsen og privat
FØR OG NÅ: Mathilde la på seg kraftig i ungdommen, og veide på det meste 126 kilo. I dag veier hun 80, og føler seg både lett og lykkelig. Foto: Svend Aage Madsen og privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mathilde Storm Thorstensen (27) fra Nøtterøy i Vestfold har alltid vært stor for alderen, og allerede tidlig i tenårene ble hun direkte overvektig.

- Jeg følte aldri at jeg spiste usunt, men jeg spiste mye og ofte. Jeg elsket brødskiver med gulost, og drakk gjerne et par liter melk i løpet av en dag, sier Mathilde.

Vektproblemene ble om mulig enda større da hun flyttet hjemmefra som 19-åring. Da kunne hun jo spise akkurat hva hun ville uten at noen kommenterte det.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer