+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik gjør du boligen din mer verdt

Hver tredje boligeier har planer om å pusse opp. Det kan være svært lønnsomt.

FERIE-OPPUSSING: Ole Kristian Holseth (27) og Silje Krogstad Bjørkås (27)benytter i likhet med mange andre sommeren - og feriepengene - til å pusse opp huset. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK
FERIE-OPPUSSING: Ole Kristian Holseth (27) og Silje Krogstad Bjørkås (27)benytter i likhet med mange andre sommeren - og feriepengene - til å pusse opp huset. Foto: SONDRE STEEN HOLVIKVis mer

(Dagbladet): I en fersk undersøkelse Ipsos MMI har gjort for Dagbladet svarer en tredjedel av befolkningen at de planlegger å bruke penger på boligen sin det neste året. Det er særlig i aldersgruppa 40-59 år at oppussingsiveren er stor. Nesten én av fire over 40 oppgir at de har tenkt å fikse opp boligen framover.

- Nordmenn flest har god økonomi på grunn av lav arbeidsløshet, god lønnsvekst og lav rente. Det gjør at vi kan fornye hjemmet vårt oftere enn før. Skiftende trender og mye innetid på grunn av det norske været bidrar nok også til at vi fort går lei av ting og vil friske opp, sier Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB.

Tall fra DNB viser at oppussing kommer blant topp fem på lista over hva nordmenn skal bruke årets ferie- og skattepenger til.13 prosent sier de skal bruke skattepengene sine på oppussing og bolig, mens 14 prosent skal gjøre det samme med feriepengene sine.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.