Slik gjør du boligen din mer verdt

Hver tredje boligeier har planer om å pusse opp. Det kan være svært lønnsomt.

FERIE-OPPUSSING: Ole Kristian Holseth (27) og Silje Krogstad Bjørkås (27)benytter i likhet med mange andre sommeren - og feriepengene - til å pusse opp huset. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK
FERIE-OPPUSSING: Ole Kristian Holseth (27) og Silje Krogstad Bjørkås (27)benytter i likhet med mange andre sommeren - og feriepengene - til å pusse opp huset. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en fersk undersøkelse Ipsos MMI har gjort for Dagbladet svarer en tredjedel av befolkningen at de planlegger å bruke penger på boligen sin det neste året. Det er særlig i aldersgruppa 40-59 år at oppussingsiveren er stor. Nesten én av fire over 40 oppgir at de har tenkt å fikse opp boligen framover.

- Nordmenn flest har god økonomi på grunn av lav arbeidsløshet, god lønnsvekst og lav rente. Det gjør at vi kan fornye hjemmet vårt oftere enn før. Skiftende trender og mye innetid på grunn av det norske været bidrar nok også til at vi fort går lei av ting og vil friske opp, sier Silje Sandmæl, forbrukerøkonom i DNB.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer