Slik kan du drikke for å holde vekta

- Hvis du ikke drikker for mye kan du velge det du liker best og nyte det med god samvittighet, sier klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchenius. Og husk et glass vann ved siden av!

ALT MED MÅTE: - Å kose seg med litt alkohol selv om man skal ned i vekt tenker jeg er god livskvalitet, sier ernæringsfysiolog Camilla Lind. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
ALT MED MÅTE: - Å kose seg med litt alkohol selv om man skal ned i vekt tenker jeg er god livskvalitet, sier ernæringsfysiolog Camilla Lind. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Mange får seg en aha-opplevelse når de får vite at det ikke bare er sukkerinnholdet man bør se på hvis man vil begrense kalorier i vinen, sier Trond Erling Pettersen, kategorisjef i Vinmonopolet.

- Vi har nok sett at stadig flere kunder er oppmerksomme på sukker i vin, særlig etter at vi begynte å oppgi sukkerinnholdet på prislappen i polhyllene, men alkoholprosenten er vel så viktig hvis du teller kalorier.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer