Slik kan du få framtidas PC allerede i år

Futuristisk nytt produkt håper å revolusjonere PC-hverdagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Tom Cruise lekte seg med framtidas PC-skjemer i «Minority Report» har vi ventet på dagen da vi skal slippe å ta på hverken tastatur eller mus.

Den dagen trenger ikke å være så veldig langt unna. I videoen over kan du se hvordan Leap Motions ser for seg at PC-hverdagen vil bli i framtida.

De har nå lansert et bitte-lite kamera som du kobler til PC-en, og som med en gang skal gi deg «Minority Report»-følelsen. Ved hjelp av kameraet kan du styre PC-en ved å ta i lufta, og med en lekker håndbevegelse sveipe vekk alt som er på skjermen, eller zoome deg inn ved å klype i lufta.

200 ganger mer sensitivt enn Kinect Ifølge promo-videoen kan det nye kameraet også bli nyttig for å styre spill, samt for å gjøre enkle notater i lufta. Vi kan også se for oss at bildebehandlingen kan bli ganske så engasjerende med slik teknologi.

Selve kameraet Leap skal være 200 ganger mer sensitivt enn Kinect-teknologien som brukes av XBOX-spillere.

Og prisen? Ifølge Techradar skal dingsen selges for smått utrolige 69,99 dollar. Framtida kan altså bli din for under 500 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer