Slik kan du leve godt med leddsmertene

- I dag vil vi ikke bare at pasientene skal bli bedre, men at de skal bli bra, sier overlege Till Uhlig.

NY KARRIERE: I en alder av 24 år, måtte Marte Løkken (32) legge frisøryrket på hylla, hun hadde fått leddgikt. Nå jobber hun som sosionom, og stortrives. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet.
NY KARRIERE: I en alder av 24 år, måtte Marte Løkken (32) legge frisøryrket på hylla, hun hadde fått leddgikt. Nå jobber hun som sosionom, og stortrives. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Mange tror at leddgikt gjør at du en gang vil havne i rullestol. Det ser vi ikke lenger, sier Till Uhlig, professor og seksjonsoverlege ved Nasjonal kompetansetjeneste for revmatologisk rehabilitering, Diakonhjemmet sykehus.

Nyere forskning, som har benyttet data fra leddgiktsregisteret i Oslo og fulgt pasientene over 15 år, viser nå at det går bedre med pasienter med leddgikt.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer