<strong>OPP-OG NEDTURER:</strong> Det er vanskelig å spå når det er mest lønnsomt å spare i aksjemarkedet. Det har mer eller mindre vært en sammenhengende børsoppgang siden finanskrisen. Foto: NTB Scanpix
OPP-OG NEDTURER: Det er vanskelig å spå når det er mest lønnsomt å spare i aksjemarkedet. Det har mer eller mindre vært en sammenhengende børsoppgang siden finanskrisen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slik kan du tjene på børsnedtur

De neste årene kan du forvente lavere avkastning på aksjer og aksjefond. Men for deg som har lenge igjen til pensjonsalder, er det bare positivt med noen nedturer i aksjemarkedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle som sparer langsiktig til pensjon, bør håpe på fem-seks krakk i aksjemarkedet frem til de skal ta ut pengene, mener Ernst Hagen, pensjonsekspert hos Gabler Investment Consulting og aktuell med boka «Maks pensjon».

–Aksjekursene kommer kanskje ikke til å stige så mye fremover, de kan holde seg på samme nivå eller falle i verdi. Fremover får man da sannsynligvis kjøpt billige aksjer som kan stige i verdi. Dersom det kommer et krakk skal du være veldig fornøyd, da får du kjøpt mange aksjer til en billig penge, sier Hagen.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer