Slik kommer du i bedre form på fire minutter

Ny NTNU-metode kan gi deg et spark i baken.

- SPENNENDE: - Man skal ikke se bort fra at det å se raske resultater av trening samtidig som kondisjonen blir bedre gjør at folk beveger seg mer også i hverdagen, sier Sigmund A. Anderssen ved Norges idrettshøgskole. Foto: COLOURBOX
- SPENNENDE: - Man skal ikke se bort fra at det å se raske resultater av trening samtidig som kondisjonen blir bedre gjør at folk beveger seg mer også i hverdagen, sier Sigmund A. Anderssen ved Norges idrettshøgskole. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Å trene på veldig høy intensitet i bare fire minutter tre ganger i uka, kan gi bedre maksimalt oksygenopptak, blodverdier og blodtrykk, slår en ny NTNU-studie fast.

- Dette er en bra måte å starte på for dem som ikke vil bruke så mye tid på treninga eller trenger en «kickstart», sier postdoktor Arnt Erik Tjønna ved K.G Jebsen senter for hjertetrening og Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk ved NTNU, som har ledet studien.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer