Slik kommer du inn på verdens beste universiteter - uten toppkarakter

Nicolai (24) kom inn på Harvard University i USA. 

Toppstudent: Nicolai Astrup Wiik har bachelor fra Harvard. - Det er veldig vanskelig å finne ut hvordan man søker. Det var få rådgivere på skolen som kunne  hjelpe meg.  Jeg måtte gå inn på Wikipedia, sier han.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Toppstudent: Nicolai Astrup Wiik har bachelor fra Harvard. - Det er veldig vanskelig å finne ut hvordan man søker. Det var få rådgivere på skolen som kunne  hjelpe meg.  Jeg måtte gå inn på Wikipedia, sier han.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Ja, hvordan kom jeg inn på Harvard?

Det sier Nicolai Astrup Wiik (24) til Dagbladet. Han ble ferdig med studiene på Harvard University, i Massachusettes i USA, for et år siden, der han studerte historie. Universitetet, som er et privat Ivy League-universitetet, er nummer to på lista til QS World University Ranking i 2015/2016. Både Barack Obama og Bill Gates har gått der.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer