Slik kommer du over eksen

Ekspertene mener kjærlighetssorg er en undervurdert sorg, som i verste fall kan bli kronisk. Psykolog Frode Thuen deler sitt aller beste tips for å unngå å bli en av de som «aldri kommer over eksen».

KJÆRLIGHETSSORG: Hvor lang tid tar det å komme over en man helst vil være sammen med? Psykolog Frode Thuen mener det finnes en grense for når den altoppslukende kjærlighetssorgen bør gå over - hvis ikke bør man søke hjelp. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB scanpix
KJÆRLIGHETSSORG: Hvor lang tid tar det å komme over en man helst vil være sammen med? Psykolog Frode Thuen mener det finnes en grense for når den altoppslukende kjærlighetssorgen bør gå over - hvis ikke bør man søke hjelp. Illustrasjonsfoto: Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer