Slik lader du mobilen raskere

Snarveier fra flatt til fullt batteri.

TING TAR TID: Å lade smarttelefonen tar ikke mer enn et par timer, men av og til føles det som et helt århundre. Foto: COLOURBOX.COM
TING TAR TID: Å lade smarttelefonen tar ikke mer enn et par timer, men av og til føles det som et helt århundre. Foto: COLOURBOX.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjedelig å hele tida gå tom for strøm på smarttelefonen, spesielt hvis du fortsatt ikke har skaffet deg en god nødlader.

Det kan være like kjedelig å måtte vente på at batteriet skal lades opp igjen, spesielt når man har dårlig tid.

Det finnes imidlertid måter å få ladeprosessen til å gå litt fortere på, selv om det ikke går like vanvittig fort som med denne oppfinnelsen. Vi snakker ikke om en halvering av tida, men alle monner drar.

Mashable har kommet opp med en håndfull gode tips til hvordan du raskere går fra null til hundre prosent batterikapasitet. Du skal selvfølgelig ikke tro alt du hører om batterier og lading, men disse tipsene er trygge:

1. La telefonen være i fred Er telefonen i bruk mens du lader, vil prosessen selvsagt ta lengre tid. Jo flere funksjoner som er i gang, jo mer strøm vil den bruke samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer