OPPSKRIFT PÅ HORN: Disse er fulle av deilig vaniljekrem. Foto: Ove Lindfors/Linnea press
OPPSKRIFT PÅ HORN: Disse er fulle av deilig vaniljekrem. Foto: Ove Lindfors/Linnea pressVis mer

Slik lager du fylte horn

Det er det indre som teller.

- Mammaen din lager de beste bollene, fikk jeg alltid høre når jeg hadde bursdag. Det er ikke godt å si hvem som ble stoltest, hun eller jeg. Men saken er at hun neppe fulgte den perfekte oppskriften på boller. Hun hadde et triks.

Og trikset er like enkelt som det var effektivt: Bollene var fylt med den deiligste, hjemmelagde vaniljekrem.

Og da er egentlig mye gjort. Alle som forventet seg en vanlig bolle fikk seg en søt og velsmakende overraskelse i det de tygde over bollene.

I oppskriften du finner nedenfor er dette barnslig, gode trikset benyttet i hornene. Etter samme lest finner du også oppskrift på horn som er fylt med ost og skinke nedenfor.

Ikke nok med det, men du finner også oppskriften på grove og fine horn - bakt inn i én og samme oppskrift.

God bakst!

Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (8400 mennesker tar ikke feil...)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her

Les også:
Spis godt for 25 kroner dagen
Her er det beste ostekake-knepene
Slik lager du vaniljekrem
10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.