Slik lager du pestosnurrer

Det er enkelt å lage, enkelt å ta med.

PESTOSNURRER: Enkelt å lage, enkelt å ta med. Foto: Christopher Sjuve
PESTOSNURRER: Enkelt å lage, enkelt å ta med. Foto: Christopher SjuveVis mer

Er du lei av svidde pølser på tur?

Det er i og for seg ikke jeg, men det er ok å variere litt. Derfor har jeg laget noen pestosnurrer som kan funke fint som alternativ turmat. Og da trenger du ikke engang noe bål.

Hva er pestosnurrer? Pestosnurrer er hva du gjør det til. I min verden er det simpelthen en blanding av verdens beste pizzadeig - og god pesto.

Når det gjelder pesto har du to valg: Enten lager du pesto selv eller så kan du kjøpe ferdig pesto (vi har testet pesto, her er den beste).

Pesto kan være så mangt, men i en klassisk oppskrift er det alltid basilikum, pinjekjerner, hvitløk og olje. Du kan selv blande i andre ting du liker. Det vanligste er soltørkede tomater, nøtter og koriander, men her er mulighetene uendelige.

Oppskriften på pestosnurrer finner du nedenfor.


Få med deg alt! Følg Sjuve på Facebook (7400 mennesker tar ikke feil...)

Vil du ha gode oppskrifter i innboksen din hver fredag? Klikk her


Les også:

Mexikanske empanadas med mye smak

Så gode kan ovnsbakte poteter bli

Lavkarbobrødet som smaker godt

10 oppskrifter med kjøttdeig

Her kan du søke blant 4000 oppskrifter!

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.


Pestosnurrer Bakverk

Det er enkelt å lage og enkelt å ta med.

INGREDIENSER
4 dl hvetemel
1,5 dl vann
0,5 pk tørrgjær
3 ss olje
1 ts salt
1 dl pesto

FREMGANGSMÅTE
Bland sammen mel, vann, salt, olje og gjær til en jevn deig. Sett til heving omtrent 30-60 minutter.
Forvarm ovnen til 220 grader.
Del deigen i to. Kjevle deigen tynn. Smør på rikelig med pesto. Rull sammen deigen til lange pølser. Del dem opp i biter og legg dem på et stekebrett.
Stek pestosnurrene i ca 7-10 minutter.

Oppskriften er hentet fra: Klikk.no | Kokk: Christopher Sjuve