Du leser nå Dagbladet Pluss
VIL BLI KVITT: Ekspertene Dagbladet har snakket med, kommer med sine råd for vellykket vektnedgang. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
VIL BLI KVITT: Ekspertene Dagbladet har snakket med, kommer med sine råd for vellykket vektnedgang. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer

Bort med magefettet?

Slik legger du planen for å bli kvitt magefettet: Det er lettere enn du tror

Ekspertenes råd om fettet flest nordmenn ønsker å bli kvitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er hovedsakelig magefettet som går først. Det sier Jøran Hjelmesæth, leder av Senter for sykelig overvekt i Helse Sør-Øst ved Sykehuset i Vestfold og professor ved Universitetet i Oslo.

Magen er den kroppsdelen flest av de som har et ønske om å kvitte seg med noen kilo, ønsker å slanke, ifølge Dagbladets sommerundersøkelse, utført av Ipsos. 23 prosent av de spurte ønsker å gå ned 3-4 kilo, 22 prosent ønsker å gå ned 5-10 kilo. Av alle som svarer at de ønsker å gå ned i vekt, sier hele 62 prosent at de ønsker å slanke magen. Til sammenligning ønsker fem prosent å slanke rompe og lår, mens tre av ti ønsker å gå ned jevnt over hele kroppen.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer