Slik lever de godt etter hjerteinfarktet

Selv etter et hjerteinfarkt fortsetter mange å leve usunt. Slik har Eli Rygg, Egil Svartdahl, «Farmen»-Helgi og Erling Lae endret livsstilen.

Eli Rygg (62) hadde et massivt hjerteinfarkt i 2015. I dag sier dama kjent fra barne-TV-programmet Portveien 2, at hun ikke alltid levde slik som var best for henne. Foto: John T. Pedersen
Eli Rygg (62) hadde et massivt hjerteinfarkt i 2015. I dag sier dama kjent fra barne-TV-programmet Portveien 2, at hun ikke alltid levde slik som var best for henne. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter et hjerteinfarkt fortsetter over halvparten å røyke og nær seks av ti er ikke fysisk aktive. Det viser data fra det norske forskningsprosjektet NOR-COR, publisert i BMC Cardiovascular Disorders i 2017.

Eli Rygg (62) hadde et massivt hjerteinfarkt i 2015. I dag sier dama kjent fra barne-TV-programmet Portveien 2, at hun ikke alltid levde slik som var best for henne. Hun levde fort, jobbet mye og skulle redde alle barn.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer