Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik når du målene og drømmene dine

Ekspertenes råd for å få bedre mental styrke.

FRYKTEN FOR Å FEILE: Mentaltrener Erik Bertrand Larssen mener den største utfordringen for folk flest er frykten for å feile, og å kjenne på det ubehagelige. - Det er ikke nødvendigvis måloppnåelsen i seg selv som er det viktigste, men reisen dit. Det er den som setter følelser i sving, sier han. Foto: JØRN H. MOEN
FRYKTEN FOR Å FEILE: Mentaltrener Erik Bertrand Larssen mener den største utfordringen for folk flest er frykten for å feile, og å kjenne på det ubehagelige. - Det er ikke nødvendigvis måloppnåelsen i seg selv som er det viktigste, men reisen dit. Det er den som setter følelser i sving, sier han. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer

(Dagbladet): - Mentaltrening er ikke bare for eliten, men noe alle kan benytte seg av. Det handler om personlig utvikling, om hvordan få benyttet sitt eget potensial i større grad, sier Erik Bertrand Larssen.

Han er kanskje norges mest kjente mentaltrener og forfatter bak bøkene «Bli best med mental trening» og «Helvetesuka».

Larssen mener den største utfordringen for folk flest er frykten for å feile, og å kjenne på det ubehagelige.

- La oss si at du går for drømmen, så feiler du. De fleste som har opplevd dette vil likevel være utrolig stolte av at de turte å prøve. Følelsen er nesten den samme. Og dette er viktig: Det er ikke nødvendigvis måloppnåelsen i seg selv som er det viktigste, men reisen dit. Det er den som setter følelser i sving, sier Larssen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?