Slik øker du pensjonen din - i alle livets faser

Bli en pensjonsvinner.

LENGE IGJEN: Håkon Randgaard Mikalsen (26) tar en pause fra studiene for å være leder for Norsk Studentorganisasjon i ett år. Han synes pensjonstilværelsen er langt frem og har ikke begynt å tenke på den ennå, Foto: Hans Arne Vedlog
LENGE IGJEN: Håkon Randgaard Mikalsen (26) tar en pause fra studiene for å være leder for Norsk Studentorganisasjon i ett år. Han synes pensjonstilværelsen er langt frem og har ikke begynt å tenke på den ennå, Foto: Hans Arne Vedlog Vis mer
Publisert

Det har veldig lite for seg å tenke pensjon før fylte 45 år, mener Birger Myhr, daglig leder i Pensjonseksperten.

- Hvis du har mulighet for å velge mellom to arbeidsgivere der den ene har lav innskuddssats, mens den andre har høy, er det selvsagt lurt å velge det beste. Men generelt er det ingen vits i å planlegge pensjon og pensjonsøkonomi før du nærmer deg 50 år, sier han.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer