Slik raste Madelen ned 60 kilo

Madelen Jensen veide 135 kilo som 16-åring. Se før- og etter-bildene - og få oppskriften på hvordan hun gikk ned 60 kilo og nå holder drømmevekta.

TOK GREP: Madelen Jensen var 16 år da hun forsto alvoret. Hun veide 135 kilo, hadde lavt selvbilde og trøstespiste. En dag tok hun grep. Foto: Kristin Svorte
TOK GREP: Madelen Jensen var 16 år da hun forsto alvoret. Hun veide 135 kilo, hadde lavt selvbilde og trøstespiste. En dag tok hun grep. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var da Madelen Jensen (20) prøvde den aller største kokkejakka som ikke passet at tårene ikke lenger kunne holdes tilbake. Hun sto foran speilet på Sparkjøp i Arendal. Knappene ville bare ikke igjen.

- Jeg ble redd for første gang. Redd for helsa mi, for diabetes og andre livsstilsykdommer som følger med fedme og overvekt. For nå så jeg for alvor hvor stor jeg var blitt, forteller Jensen til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer