<strong>EKSTRA HENSYN:</strong> Høyt blodtrykk, høyt kolesterol og røyking er skadelig for hjertehelsa uansett alder. Men noen ting er ekstra viktig å ta hensyn til. Foto. NTB SCANPIX
EKSTRA HENSYN: Høyt blodtrykk, høyt kolesterol og røyking er skadelig for hjertehelsa uansett alder. Men noen ting er ekstra viktig å ta hensyn til. Foto. NTB SCANPIX Vis mer

Slik reduserer du hjerterisikoen

Noen ting er ekstra viktig å ta hensyn til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Høyt blodtrykk, høyt kolesterol og røyking er skadelig for hjertehelsa uansett alder. Men noen ting er ekstra viktig å ta hensyn til.

- Det er kombinasjonen av risikofaktorer som bestemmer din hjerterisiko. Men inntil nå har vi manglet en modell som viser risikoen for den eldre befolkningen, sier Randi Selmer, seniorforsker ved Folkehelseinstituttet (FHI).

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer