Slik rengjør du de skitneste stedene i huset

Noen steder i huset krever tøffere tak enn andre når det gjelder rengjøring.

VEKK, VEKK: Noen steder er skitnere enn andre i hjemmet ditt. Slik går du frem for at det skal bli rent. Foto: Colourbox
VEKK, VEKK: Noen steder er skitnere enn andre i hjemmet ditt. Slik går du frem for at det skal bli rent. Foto: Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

"Bare spray på og flekken forsvinner." Hadde all rengjøring bare vært så lett som i reklamens verden. Men dengang ei. Alle må vi vaske hjemmene våre, og det er nå engang slik at noen steder krever mer innsats enn andre. Men det finnes hjelp å få.

Det amerikanske nettstedet The Nest har nemlig gode råd når det gjelder å få gjort rent på de stedene i huset ditt som både er de skitneste, og også ofte er noen av de vanskligste å rengjort.

1. Håndtak og dørhåndtak Når du tenker over hvor mange ganger i løpet av dagen du tar i de forskjellige håndtakene i hjemmet ditt, er det lett å forstå hvor mye skitt og bakterier som kan skjule seg på disse. En kjapp måte å desinfisere disse på, er rett og slett å ta deg en runde og tørke over med antibakterielle engangskluter.

Sprayer du med en antibakteriell spray er det viktig å huske på å ikke forhaste seg. Tørker du av med en gang er det stor sjanse for at alle basseluskene ble igjen. Gir du derimot sprayen litt tid til å virke, er sjansen større for at du får med deg all skitten når du tørker av.

2. Toalettet Alle er nok klar over at det skjuler seg bakterier og skitt i og på toalettet, og ofte er det slik at toalettet er det stedet man er minst ivrig på å rengjøre når det er tid for husvasken.Trøst deg med at jobben kan gjøres enklere om man har riktig utstyr.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer