Slik skaffer du deg de beste frynsegodene

Gratis utdanning, fleksitid og pensjon - det er stor forskjell på hva slags frynsegoder som venter deg i offentlig og privat sektor.

MATGLAD: Mirja Weston setter stor pris på kantinetilbudet på jobben og kan ikke få skrytt nok av Billy Hammami og de andre som lager lunsj til de ansatte i Finn. Foto: Øistein Norum Monsen/
MATGLAD: Mirja Weston setter stor pris på kantinetilbudet på jobben og kan ikke få skrytt nok av Billy Hammami og de andre som lager lunsj til de ansatte i Finn. Foto: Øistein Norum Monsen/ Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- I dag er det få frynsegoder igjen som er skattefrie, og mange av dem finner vi i offentlig sektor. Det er dyrt å ha velferdstiltak, og mange private bedrifter har måttet knipe igjen, sier Jan Bangen, advokat i Skattebetalerforeningen.

Skal du velge mellom to arbeidsgivere og kan stille noen betingelser, bør du vite at det ligger store fordeler i enkelte goder - som AFP og pensjon, kantinemat, fri parkering, og fri barnehageplass.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer