En av Norges største suksess-bedrifter:

Slik skal Christinah S. Nicolaisen (34) styre millionimperiet moren bygde opp

Da hun var 19 ble hun forlatt i Spania med følgende beskjed: «Start en salong, og ikke kom tilbake før du har gjort det.» Nå overtar hun en av Norges største suksess-bedrifter.

OVERTAR IMPERIET: Christinah S. Nicolaisen (34) har gjort alt det moren aldri rakk før hun etablerte Nikita-kjeden. Med en langt lengre CV enn det mora hadde før hun startet, er Christinah klar til å arve ansvaret for millionbedriften. Foto: Lars Eivind Bones 
OVERTAR IMPERIET: Christinah S. Nicolaisen (34) har gjort alt det moren aldri rakk før hun etablerte Nikita-kjeden. Med en langt lengre CV enn det mora hadde før hun startet, er Christinah klar til å arve ansvaret for millionbedriften. Foto: Lars Eivind Bones  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Da Christinah var mindre, så ble vi enige, eller jeg ble enig med meg selv, om at hun skulle gjøre alt jeg ikke har gjort, sier Inger Ellen Nicolaisen og ler sin karakteristiske latter så det runger i veggene på hovedkontoret i Oslo.

Her sitter hun og datteren side om side, i det som må være Norges mest feminine styrerom. Stål, hvite skinnstoler og hvite vegger ispedd noe lilla, utgjør Raisegruppens «ovale rom», som har Pascal og kongen som nærmeste nabo.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer