Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik skal kjendisene pleie romantikken i 2014

- Til tider kan vi faktisk minne litt om Romeo og Julie.

KJÆRLIGHET I 2014: - Alle par møter utfordringer og problemer. Det som kjennetegner et sunt forhold er at dere tar tak i problemene, i stedet for å late som om alt er i orden, sier samlivsterapeut Kate Elin Søyland. Les hvordan kjendisene skal sørge for romantikk i 2014. Foto: PRIVAT OG PRIVAT
KJÆRLIGHET I 2014: - Alle par møter utfordringer og problemer. Det som kjennetegner et sunt forhold er at dere tar tak i problemene, i stedet for å late som om alt er i orden, sier samlivsterapeut Kate Elin Søyland. Les hvordan kjendisene skal sørge for romantikk i 2014. Foto: PRIVAT OG PRIVAT Vis mer

(Dagbladet): - Mange har som et slags nyttårsforsett å bli en bedre kjæreste. Det merker vi spesielt ved at mange tar kontakt med samlivsterapeuter etter juleferien, sier Frode Thuen, psykolog og professor ved Høgskolen i Bergen.

- Januar er tida for å ta tak i vanskelige ting og prøve å komme ut av et spor som ikke er bra, fortsetter han.

- Hva er typiske utfordringer for parforholdet i 2014?

- Det finnes mange fristelser til utroskap, tidspress og meningsløse kroppskrav, sier Eva Tryti, spesialist i psykologi.

Og når Ipaden og sosiale medier er mer interessant enn kjæresten, er det noe galt, legger samlivsterapeut Kate Elin Søyland ved Åpen Dialog i Sandnes.

I tillegg opplever hun at en flytende grense mellom jobb og privatliv kan være utfordrende for mange, og at økonomi ofte er en kime til uenighet nå på nyåret.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?