Slik skal Nav få gjeldsslaver på rett kjøl

Arman Vestad (45) slet med rus, hadde milliongjeld og er dømt for å ha levert våpnene som ble brukt i Orderud-drapene. I Nav hjelper han mennesker ut av gjeldsfella.

JOBBET SEG UT AV PROBLEMENE: Gjeldsproblemer starter i kritiske livbegivenheter, fastslår Arman Vestad. Selv jobbet han hardt for å betale ned gjelda si da han kom seg ut av rusmisbruk og kriminell virksomhet. Foto. Jørn Moen
JOBBET SEG UT AV PROBLEMENE: Gjeldsproblemer starter i kritiske livbegivenheter, fastslår Arman Vestad. Selv jobbet han hardt for å betale ned gjelda si da han kom seg ut av rusmisbruk og kriminell virksomhet. Foto. Jørn Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

DRAMMEN (Dagbladet): De er veiledere fra Nav og ansatte fra Kirkens Bymisjon, barnevernet, psykisk helse, samt personer som jobber med flyktninger i kommunen. Nå er de samlet på hovedkontoret til Nav i Drammen for å kurses i personlig økonomi.

- Målet er at de skal settes i stand til å kunne avdekke økonomiske problemer på et så tidlig tidspunkt som mulig. Da må man tørre å ta opp økonomi som tema med brukerne, sier Arman Vestad, nasjonal prosjektleder i Nav.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer