Slik skal Nav få gjeldsslaver på rett kjøl

Arman Vestad (45) slet med rus, hadde milliongjeld og er dømt for å ha levert våpnene som ble brukt i Orderud-drapene. I Nav hjelper han mennesker ut av gjeldsfella.

JOBBET SEG UT AV PROBLEMENE: Gjeldsproblemer starter i kritiske livbegivenheter, fastslår Arman Vestad. Selv jobbet han hardt for å betale ned gjelda si da han kom seg ut av rusmisbruk og kriminell virksomhet. Foto. Jørn Moen
JOBBET SEG UT AV PROBLEMENE: Gjeldsproblemer starter i kritiske livbegivenheter, fastslår Arman Vestad. Selv jobbet han hardt for å betale ned gjelda si da han kom seg ut av rusmisbruk og kriminell virksomhet. Foto. Jørn Moen Vis mer
Publisert

DRAMMEN (Dagbladet): De er veiledere fra Nav og ansatte fra Kirkens Bymisjon, barnevernet, psykisk helse, samt personer som jobber med flyktninger i kommunen. Nå er de samlet på hovedkontoret til Nav i Drammen for å kurses i personlig økonomi.

- Målet er at de skal settes i stand til å kunne avdekke økonomiske problemer på et så tidlig tidspunkt som mulig. Da må man tørre å ta opp økonomi som tema med brukerne, sier Arman Vestad, nasjonal prosjektleder i Nav.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.