LEGANTE VESKER: Sats på enkel detaljer på veskene i høst, som fra visninegne til Chanel og Marc Jacobs. Øverst t.h. veske fra Zara (kr 299) og under fra Zara (kr 559)
LEGANTE VESKER: Sats på enkel detaljer på veskene i høst, som fra visninegne til Chanel og Marc Jacobs. Øverst t.h. veske fra Zara (kr 299) og under fra Zara (kr 559)Vis mer

Slik skal veskene være nå

Glem de prangende logoveskene, og sats på diskret og elegant veske i høst.

Nå er designervesker med prangende logoer helt ut, og klassiske kvalitetsvesker med enkle detaljer er de nye trendveskene.

Høstens vesker skal være små, nette og gjerne en typen «box-bag», som er en veske med hardt skall og en mer firkantet fasong.

Vesken «alle» vil ha Det er vårens store it-veske, nemlig Classic Box Bag fra Céline, som er den store inspirasjonen bak sesongens vesketrend. Vesken har en ren og enkel design i god kvalitet, og er helt uten synlige logoer. Bare de som er oppdaterte på motefronten ser at det er en Céline-veske.

Samtidig er vesken klassisk og elegant, og kommer aldri til å bli utdatert. Det er bra, for med en prislapp som starter på 17,000 kroner og oppover, er det greit at den varer en stund.

Fine budsjettvarianter Dette er en veske de færreste har råd til, derfor er det så fint at det nå finnes mange rimeligere alternativer i den samme sjangeren.

Sesongen trendvesker er et forfriskende avbrekk fra de posete veskene som har dominert de siste sesongene. Nå skal veskene være mindre og enklere, og gjerne med kombinerte skulderstropper slik at man både kan bære den i hånda og henge den over skulderen.

Velg selv om du vil bruke den som en crossover-veske eller bare la den henge ned langs siden.

Blir aldri umoderne Selv om det er mange rimelige varianter å velge mellom i butikkene, trenger du ikke være redd for å bruke noen ekstra slanter på denne typen veske.

Dette er nemlig en modell som er så klassisk at den holder i mange år framover. Selv om den er spesielt i vinden akkurat nå, vil den aldri bli umoderne.

For mange er den kanskje litt for liten til å bruke som en hverdagsveske, men den er det perfekte tilbehør til en middag ute eller på fest.

Du får plass til lommebok, mobiltelefon og litt sminke, noe som er perfekt for en kveld på byen.

Les også:

Dette gjør antrekket mer gjennomført

Få sesonges fineste frisyrer

Hold hendene bakteriefri

13 fine høstsko

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.

IT-VESKEN: Leighton Meester har skaffet seg årets trendveske, nemlig Classic Box Bag fra Céline. Foto: Stella, produsenten
IT-VESKEN: Leighton Meester har skaffet seg årets trendveske, nemlig Classic Box Bag fra Céline. Foto: Stella, produsenten Vis mer
FRA VENSTRE: Chloé Elsie (kr 9782), Zara (kr 399) og Asos (kr 1200)
FRA VENSTRE: Chloé Elsie (kr 9782), Zara (kr 399) og Asos (kr 1200) Vis mer
FENDIKOPI: Om du ønsker en rimeligere variant av vesken fra Fendi, kan du velge mellom en fra Topshop (t.v)(kr 330) og fra Zara (kr 299).
FENDIKOPI: Om du ønsker en rimeligere variant av vesken fra Fendi, kan du velge mellom en fra Topshop (t.v)(kr 330) og fra Zara (kr 299). Vis mer
FRA VENSTRE: Maison Martin Margiela (kr 7750), rød veske fra Zara (kr 559), Topshop (kr235) og brun veske fra Topshop (kr 300)
FRA VENSTRE: Maison Martin Margiela (kr 7750), rød veske fra Zara (kr 559), Topshop (kr235) og brun veske fra Topshop (kr 300) Vis mer