Storbyferie

Slik slår du i hjel et døgn i København

Det er lite som slår en storbyhelg. Som regel anstrenger man seg gjerne for å legge inn en ekstra fridag, men noen ganger holder det fint med ei helt vanlig helg.

NYHAVN: Selve symbolet på København, Nyhavn, må selvsagt besøkes. Mange flotte restauranter holder til her. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
NYHAVN: Selve symbolet på København, Nyhavn, må selvsagt besøkes. Mange flotte restauranter holder til her. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KØBENHAVN (Dagbladet): Vi testet hva du kan få ut av et drøyt døgn i København, og ble ekstremt positivt overrasket over hvor mye vi klarte å få med oss på relativt kort tid.

Her er våre ultimate tips til en minihelg i danskenes sjarmerende hovedstad:

LØRDAG

Kl. 10.00, Transport: Det går flere fly fra Gardermoen til København lørdag morgen eller formiddag, velg det som passer best tidsmessig og prismessig.

Flyr du for eksempel klokka 10.00, lander du i København litt over klokka 11, og kan være på hotellet til innsjekk før 12. Med litt flaks er rommet ditt klart, hvis ikke plasserer du kofferten til oppbevaring, det er nemlig tid for brunsj.

Kl. 13.00, brunsj: Bestill bord på en av Københavns mange hyggelige brunsjsteder. Ingenting er bedre enn å starte minihelgen med påfyll av deilig mat, og er det noe danskene kan, så er det mat!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer