Slik sletter du deg selv fra Internett

Denne nettsiden gjør det enkelt for deg.

FRA MULIG TIL UMULIG: Her finner du lenker til slette-funksjonen på en rekke populære nettjenester. Men enkelte tjenester er omtrent umulig å bli slettet fra. Foto: SKJERMDUMP
FRA MULIG TIL UMULIG: Her finner du lenker til slette-funksjonen på en rekke populære nettjenester. Men enkelte tjenester er omtrent umulig å bli slettet fra. Foto: SKJERMDUMP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DinSide: Hvis du har vært nettbruker i noen år, har du sikkert opplevd å registrere deg på en nettjeneste du seinere ønsker å bli slettet fra.

I de fleste tilfellene går det relativt greit, men noen ganger er det ikke akkurat enkelt å finne ut hvordan man kan slette brukerkontoen.

Vanskelig med vilje Det er ikke tilfeldig. Verdien av nettjenester vurderes i stor grad ut fra brukermassen.

Er det litt kinkig å slette kontoen, er det stor sjanse for at du gir opp, og forblir medlem. Et effektivt, men kanskje i overkant dirty trick.

Men fortvil ikke. Nå har det nemlig dukket opp en nettside kalt justdelete.me, som samler direktelenker til slette-funksjoner, med tilhørende forklaringer, til mer enn 120 populære nettjenester.

Ikke alt kan slettes Samtidig klassifiseres nettjenestene etter hvor vanskelig det er å slette brukerkontoen, med svart (umulig), rød (vanskelig), gul (middels vanskelig) og grønn (enkelt).

Visste du for eksempel at det regnes som nærmest umulig å bli slettet som bruker på Steam, Pinterest og Netflix?

Justdelete.me inneholder et praktisk søkefelt, er helt reklamefritt og kan også installeres som et tillegg til nettleseren Google Chrome.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer