Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik smaker polets ferdigblandede cocktails

Saftposer for voksne er et artig konsept, og det funker ikke så aller verst om man er glad i søte cocktails og saftis. Vi har testet seks ferdigblandete på boks og pose.

COCKTAILS: Posene smaker som helt standard kommersielle utgaver av cocktailene de inneholder, med mye sødme og lite friskhet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
COCKTAILS: Posene smaker som helt standard kommersielle utgaver av cocktailene de inneholder, med mye sødme og lite friskhet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Sommeren er sesong for praktisk innpakning, noe vi ser tydelig på salget av pappvin. Med park og strand på agendaen er det for mange viktig med innpakning som ikke veier for mye, ikke er knusbart og rommer godt med volum.

Dette gjelder også ferdigblandete drinker som nå også er tilgjengelig i alternative innpakninger i alt fra saft og slushposer til bag in boks.

Ferdigmiksete drinker er ikke noe nytt, da dette har vært tilgjengelig i en rekke varianter lenge. Det er da heller ikke unaturlig at produsenter og importører ønsker å finspisse produktene innfor sommersesongen.

Artig konsept

Saftposer for voksne er et artig konsept. Klassiske sommercocktails som strawberry daquiri, Pina Colada etc. er tilgjengelig innenfor kategorien og det funker ikke så aller verst om man er glad i søte cocktails og saftis.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?