Slik smaker polets ferdigblandede cocktails

Saftposer for voksne er et artig konsept, og det funker ikke så aller verst om man er glad i søte cocktails og saftis. Vi har testet seks ferdigblandete på boks og pose.

COCKTAILS: Posene smaker som helt standard kommersielle utgaver av cocktailene de inneholder, med mye sødme og lite friskhet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
COCKTAILS: Posene smaker som helt standard kommersielle utgaver av cocktailene de inneholder, med mye sødme og lite friskhet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommeren er sesong for praktisk innpakning, noe vi ser tydelig på salget av pappvin. Med park og strand på agendaen er det for mange viktig med innpakning som ikke veier for mye, ikke er knusbart og rommer godt med volum.

Dette gjelder også ferdigblandete drinker som nå også er tilgjengelig i alternative innpakninger i alt fra saft og slushposer til bag in boks.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer