Du leser nå Dagbladet Pluss

Slik smaker polets ferdigblandede cocktails

Saftposer for voksne er et artig konsept, og det funker ikke så aller verst om man er glad i søte cocktails og saftis. Vi har testet seks ferdigblandete på boks og pose.

COCKTAILS: Posene smaker som helt standard kommersielle utgaver av cocktailene de inneholder, med mye sødme og lite friskhet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
COCKTAILS: Posene smaker som helt standard kommersielle utgaver av cocktailene de inneholder, med mye sødme og lite friskhet. Foto: Shutterstock / NTB ScanpixVis mer

Sommeren er sesong for praktisk innpakning, noe vi ser tydelig på salget av pappvin. Med park og strand på agendaen er det for mange viktig med innpakning som ikke veier for mye, ikke er knusbart og rommer godt med volum.

Dette gjelder også ferdigblandete drinker som nå også er tilgjengelig i alternative innpakninger i alt fra saft og slushposer til bag in boks.

Ferdigmiksete drinker er ikke noe nytt, da dette har vært tilgjengelig i en rekke varianter lenge. Det er da heller ikke unaturlig at produsenter og importører ønsker å finspisse produktene innfor sommersesongen.

Artig konsept

Saftposer for voksne er et artig konsept. Klassiske sommercocktails som strawberry daquiri, Pina Colada etc. er tilgjengelig innenfor kategorien og det funker ikke så aller verst om man er glad i søte cocktails og saftis.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

UT ÅRET*

KUN I SEPTEMBER

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP UT ÅRET*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UT ÅRET* 100 kr ut året. 0,83 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr for 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6 mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris måned etter tilbudsperioden (99,-/måned) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris uke etter tilbudsperioden (55,-/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.