Slik sparer du mest på tax-free

Se vår prisoversikt.

PÅ HANDEL: Vidar Haug og Emilie Schellhorn, med sønnene Emil (4) og Markus (10 mnd), ser etter gode kjøp. — Det en del av turen å gå her og titte litt, sier Emilie, før hun godkjenner Emils valg - lakrispiper. Foto: Sveinung Uddu Ystad
PÅ HANDEL: Vidar Haug og Emilie Schellhorn, med sønnene Emil (4) og Markus (10 mnd), ser etter gode kjøp. — Det en del av turen å gå her og titte litt, sier Emilie, før hun godkjenner Emils valg - lakrispiper. Foto: Sveinung Uddu Ystad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er tusener å spare på å handle avgiftsfritt før eller etter reisen. I tillegg til de tradisjonelle varene innen alkohol og tobakk er det fortsatt mange røverkjøp i kosmetikkavdelingen. Nøyaktig hva du sparer mest på, avhenger på flyplass og butikk, og avtalene de har med produsenter.

- Vi har forhandlet fram gode priser på 100 ml-flaskene med parfyme. Mens du på mange andre flyplasser kan spare mest på å kjøpe 50 ml, er det her mest å spare på de store flaskene, sier Kyrre Grønvold i Travel Retail Norway.

På Diors parfyme J'Adore kan du på Gardermoen spare 60 prosent sammenlignet med billigste oslopris. Mannfolk kan spare 65 prosent på Boss Bottled.

Også innenlands Du trenger ikke reise utenlands for å benytte deg av disse prisene.

- Alle som reiser fra Gardermoen, også innenlandsreisende, kan handle på Travel Value til samme priser som tax-free, sier Grønvold.

Utvalget er også omtrent det samme som i den avgiftsfrie Duty Free. Men alkohol og tobakk er forbeholdt utenlandsreisende.

- Nordmenn er ekstremt glad i Cognac og akevitt, men vi selger også stadig med whisky, sier Grønvold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer