Slik sparer du tid og penger på oppvasken

Triksene som får deg raskere bort fra kjøkkenbenken.

VERDT Å KUNNE: Det finnes mange triks i hvordan du bør stable inn i oppvaskmaskinen din. Illustrasjonsfoto: Colourbox
VERDT Å KUNNE: Det finnes mange triks i hvordan du bør stable inn i oppvaskmaskinen din. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Selv om du er eier av den perfekte oppvaskmaskinen, er det ikke derimot gitt at oppvasken forsvinner effektivt, og kommer ut skinnende rent.

Hvis du derimot lærer deg noen enkle triks som å fylle opp oppvaskmaskinen på riktig måte, blir ikke bare serviset ditt renere, du kan også spare både tid og penger.

Unngå glasskorrosjon Leder for forbrukerservice i Lilleborg påpeker at du først og fremst ikke bør kople oppvaskmaskinen på varmtvannsinntaket.

- Ved bruk av for varmt vann under første skylling kan matrester brennes fast på oppvasken i stedet for å skylles av. Dessuten øker risikoen for glasskorrosjon ved bruk av for varmt vann.

- Dersom du ikke har spesielt hardt vann er det ikke nødvendig å benytte maskinens funksjoner for å redusere vannhardheten. Dette vil avionisere vannet, noe som øker risikoen for glassangrep.

Slik fyller du oppvaskmaskinen Tipsene nedenfor er hentet fra nettstedet wikiHow og forklarer deg hvordan du skal fylle i oppvaskmaskinen på en mest mulig effektiv måte, slik at du også får et renere resultat.

1. Fjern eventuelle gjenværende matrester med gaffelen eller servietten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer