<strong>KJÆRLIGHETSSORG:</strong> - I utgangspunktet er kjærlighet en intens følelse. Og hvis det ikke er en intens følelse, så er det ikke egentlig kjærlighet, sier professor i psykologi ved NTNU, Leif Edward Ottesen Kennair. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX
KJÆRLIGHETSSORG: - I utgangspunktet er kjærlighet en intens følelse. Og hvis det ikke er en intens følelse, så er det ikke egentlig kjærlighet, sier professor i psykologi ved NTNU, Leif Edward Ottesen Kennair. Illustrasjonsfoto: NTB SCANPIX Vis mer

Slik takler du kjærlighetssorgen

Mange aksepterer ikke at det er slutt med kjæresten, men det er mulig å komme seg videre. Da er det spesielt én ting du bør unngå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det kan minne om et dødsfall når du skilles fra den som er din nærmeste, og derfor er også kjærlighetssorg en veldig eksistensiell type sorg.

Psykolog Andreas Løes Narum fra Abintus og parweb.no har i mange år arbeidet med par og parterapi, og han har hjulpet enkeltpersoner å komme seg videre etter at kjærlighetssorgen har satt seg i kropp og hode.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer