Slik takler TV2-Siren livet med seks barn

- Jeg synes egentlig ikke det er så hektisk nå.

FULL RULLE: TV 2-programleder har ikke fritidsproblemer når alle seks barna er hjemme. Fra venstre: Cara (15), Ameli (5), Kaspar (11), Julian (6), Sander (16) og Ada (5). Foto: HELGE SKODVIN
FULL RULLE: TV 2-programleder har ikke fritidsproblemer når alle seks barna er hjemme. Fra venstre: Cara (15), Ameli (5), Kaspar (11), Julian (6), Sander (16) og Ada (5). Foto: HELGE SKODVIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skal alle spise her? spør Siren Henschien. Hun står klar til å helle kjøttboller i steikepanna og vil vite om det blir tre eller seks barn til bords.

- Det spørs hva pappa skal lage til middag, spøker tenåringsbarna.

De tre eldste bestemmer seg til slutt for å spise middag hos pappa. Dermed blir det ekstra mange kjøttboller til de tre yngste.

Programlederen for «Lørdagsmagasinet» på TV 2 har sønnen Julian (6) og tvillingene Ada og Ameli (5) sammen med mannen Jan Ove Årsæther (41). Fra et tidligere ekteskap har hun barna Sander (16), Cara (15) og Kaspar (11), som er hos faren sin annenhver uke.

- Han bor like i nærheten, så jeg ser dem stort sett hver dag uansett. Men det er klart at det blir et annet aktivitetsnivå når det er seks barn her enn når det bare er tre, sier Siren til Foreldre & Barn.

Bok om narko-offer Siren Henschien er aktuell med boken «Hun ville jo ikke dø» om 15 år gamle Ragnhild, som i 2010 ble et av Norges yngste overdoseofre.

- Jeg ble oppslukt av alvoret i denne saken. Selv om jeg kjenner godt til rusproblematikken, ble jeg skremt over hvor lett det er for unge å få tak i stoff uten at noen oppdager det. De jentene som havner i rusmiljøet er også vanlige jenter som høflig dekker av bordet, trener og klarer seg bra på skolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer