Slik taklet Karolina underlivsfremfall

Etter Karolina Fagerlands (32) andre fødsel begynte tuppen på livmorhalsen å henge ut av skjeden. 50 prosent av alle kvinner vil oppleve ulik grad av underlivsfremfall.

LITE HJELP Å FÅ: Karolina Tabin Fagerland føler at hun ikke har blitt tatt på alvor av helsevesenet. Foto: Privat
LITE HJELP Å FÅ: Karolina Tabin Fagerland føler at hun ikke har blitt tatt på alvor av helsevesenet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Karolina Tabin Fagerland (32) fødte en gutt for syv år siden. Det var en stor baby – han veide over fire kilo. Det var hennes førstefødte, og hun visste at det kunne gå litt tid før kroppen hennes var tilbake til normalen, men etter hvert forsto hun at noe ikke var slik det skulle.

- Jeg hadde ganske vondt i underlivet, og det var ubehagelig å gå. Jeg snakket med helsesøster på etterkontrollen, men hun ga uttrykk for at alt var i orden. Jeg fikk ingen annen forklaring, noe som var utrolig frustrerende. Jeg snakket med andre som hadde født, og ingen av dem hadde det på samme måte. Tilstanden der nede ikke var bra – jeg kjenner jo mitt eget underliv.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer